Kan du använda på denna behandling.

 
 
 

Hårborttagning

Ta bort generande hårväxt med permanent hårborttagning helt smärtfritt

Diod laser trippel wave behandlar alla slags hårfärg från svart hår till ljust hår.
Behandlar alla hudtyper från vit till mörk hud.
Ingen smärta och kortare behandlingssessioner.
Effektiv och säker behandling för permanent hårborttagning.
Trippel wave utnyttjar alla fördelar av 3 olika våglängder 755NM, 808NM samt 1064NM i samma handtag som en intrigerad lösning.
Alla våglängderna har olika karaktärer och man behandlar håret i olika stadier av tillväxt.

Boka påbörjad kur - Boka här

Behandling
Överläpp
Haka
Läpp + haka
Bröst
Hel rygg
Bröst + mage
Bikinilinjen
Armhålorna
Halva benen
Hela benen
Underarmarna
Armarna
Mage
Brasiliansk
Kinder båda
Helt ansikte1 gång
400:-   Boka
400:-   Boka
650:-   Boka
750:-   Boka
1500:- Boka
1500:- Boka
600:-   Boka
750:-   Boka
1150:- Boka
1400:- Boka
1000:- Boka
1400:- Boka
750:-   Boka
750:-   Boka
750:-   Boka
1300:- Boka

6 gånger
2.100:-  Boka
2.100:-  Boka
3.400:-  Boka
3.750:-  Boka
7.200:-  Boka
7.200:-  Boka
2.900:-  Boka
3.600:-  Boka
5.700:-  Boka
7.200:-  Boka
4.500:-  Boka
6.500:-  Boka
3.600:-  Boka
3.600:-  Boka
3.600:-  Boka
6.000:-  Boka

Förberedelse: Det är viktigt att du inte vaxar eller rycker bort hår minst 4 veckor innan behandling. Undvik även sol och solarium cirka 4 veckor innan. Man skall vara helt renrakad på behandlingsdagen

Frågor?  kontakta Ann-Charlotte på 0346-778707 mellan 09.00-19.00 eller på e-mail: kliniken@telia.com

Osäker, vi har alltid fri konsultation - boka här

Hårborttagning i falkenberg

Så här går behandlingen till

Det kommer att dröja ett tag innan håren börjar lossa och falla av, hur lång tid det tar är individuellt och kan variera från gång till gång. Från några dagar upp till 4 veckor kan det ta. Det går bra att försiktigt känna på håren med en pincett efter behandlingen. Du skall inte rycka ur håren utan känna med lätt hand om de lossar från huden eller inte. Ofta lossar håren direkt, men det är lika vanligt att man får vänta ca 2 veckor. Då har koaglen som bildats i hårsäcken mjukats upp och håret lossar. Denna koagulering av proteinerna håller kvar hårstrået i huden om man inte direkt lossar på håren manuellt dvs. de hår som kommer ut ur huden lätt. Alla andra hår skall sitta kvar i huden inför eventuell efterkontroll eller till nästa behandlingstillfälle.

Efter hårborttagning

Att tänka på efter behandling

Man ska inte utsätta det behandlade hudområdet för starkt solljus i två veckor. Det är bra att lugna ner huden med kylbalsam eller Aloe Vera gel, om huden känns irriterad. Detta bör man göra direkt efter behandlingen så att eventuell värmeutveckling inte skall spridas. Preparaten skall ligga på huden tills värmen avtagit och skall strykas på i ett tjockt lager, vid behov upprepade gånger. Det hjälper inte att göra det efter ett tag utan skall göras omedelbart efter behandling så att värmepåföljder inte skall utvecklas.

Vissa personer ser ut precis som de gjorde i huden innan behandlingen påbörjades, utan ens en rodnad. Vissa personer får en lätt rodnad. Vanligt är att man blir rödprickig, en värmeutveckling uppstår runt varje hårsäck, där håren finns blir det rött. Detta lägger sig efter några minuter till någon timme. I vissa fall kan det bli en sårskorpa, då är det ett tecken på överbehandling.

Bra att veta om hårborttagning

Bra att veta om hårborttagning

Hår växer i olika stadier: ”odling, vila och utsöndring”. Det innebär att det är cirka 30 % av håret som försvinner efter varje behandlingstillfälle eftersom allt hår inte är i samma stadie vid samma tidpunkt. Det tar genomsnittligt 6 behandlingstillfällen för att få bästa möjliga resultat. För vissa personer krävs det flera gånger och för andra krävs det färre. Det är högst individuellt och varierar mycket från person till person. Behandlingen skall ske kontinuerligt för bästa resultat. Efter 4 -6 veckor är det lagom att göra en ny behandling – lite beroende på vilket område på kroppen och individuella egenskaper.

hårborttagning

Eventuella bieffekter

Inga bestående biverkningar har noterats. Hårsäcksinflammation, dvs. irritation (rodnad) och eventuell uppkomst av var runt vissa hårstrån kan förekomma i vissa fall, men försvinner då håren börjar lossna. Detta är ofta tecken på dålig hygien efter behandlingen, om man pillar på det behandlade området exempelvis. Sårskorpor kan bildas på känslig hud, men är ovanligt. Det kan även förekomma vid överbehandling, dvs. för hög styrka. Då kan en tillfällig ökning eller minskning av hudfärgen förekomma (pigmentförändringar), som efter de flesta sår, de försvinner efter några månader.