top of page

Tandblekning

Vi använder plasmaljus för att få dina missfärgade tänder naturligt vita. Det är en snabb och effektiv metod, endast en 60-minuters behandling lämnar ett tydligt resultat och ett märkbart vitare leende. Att skratta och le är en viktig del av ett hälsosamt liv! 

Vid behandlingstillfället stryks en blekningsgel ut på dina tänder som sedan aktiveras med ett plasmaljus. Detta är en skonsam behandling för tänderna och du slipper ilningar och irriterat tandkött. Beroende på dina tänders ursprungsfärg och din munhälsa så kan resultatet vid en tandblekning variera

ATT TÄNKA PÅ EFTER TANDBLEKNINGEN

 

De närmaste 48 timmarna efter tandblekningen är det bra att undvika följande: kaffe, te, läsk, rött vin, vitt vin, nikotin, ketchup, rödbetor, blåbär, kinesisk/japansk soya, äpplen, citrusfrukter.

De nämnda mat och dryckerna innehåller antingen mycket färg eller syra och kan missfärga tänderna.

Ta gärna för vana att skölja munnen med vanligt vatten ett par gånger efter varje avslutad måltid för att få bort överflödig färg och syra.

Man ska däremot inte borsta tänderna efter mat och dryck eftersom man då riskerar att borsta in färg och syra i emaljen vilket leder till missfärgningar.

Denna behandling utförs av
Ann-Charlotte Söron

Certifierad behandlare

Vi på Kliniken erbjuder alltid en kostnadsfri konsultation,

allt för att du ska känna dig trygg och säker.

image_edited.png

Före / Efter

“Be able to love, heal and accept yourself, so you can then offer these gifts to others”_e


 
Få ett bländande vitt leende med vår skonsamma tandblekning 

“ Jag som tandläkare kan med fullt förtroende rekommendera denna behagliga tandblekningsmetod med plasmalampa, tack vare att den, jämfört med andra metoder, inte ger bieffekter såsom ilningar och irriterat tandkött. Blekningen är mycket enkel och snabb att utföra samt ger en mycket bestående effekt under lång tid. Metoden följer alla regelverk uppsatta inom EU för den här typen av behandlingar. Mina patienter upplever tandblekningen snabb och behaglig med mycket goda resultat.”

- Tandläkare Sara Bergman

image.png
bottom of page